Newsletter


  ŽeneMuškarci

  Kontaktirajte nas

  Back to top

  Najčešća pitanja

  NAJČEŠĆA POSTAVLJENA PITANJA

  1. Koji načini plaćanja cu sve mogući? Plaćanje pouzećem. Kod plaćanja pozećem porudzbinu plaćate prilikom isporuke i tada je moguće platiti gotovinom. Plaćanje preko računa.

  2. Na koji broj telefona mogu da Vas kontaktiram? Možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/8871/671

  3. Koliko iznose troškovi dostave? Cena dostave je 170,00 dinara, bez obzira na težinu paketa.

  4. Za koliko dana mogu da očekujem svoju porudzbinu? Kada je u pitanju isporuka proizvoda, Leon saradjuje sa kurirskom službom Aks express, koji ima rok isporuke robe od 1-3 radna dana.

  5. Da li poručeni artikal može bizi vraćen i na koji način se vraća novac? U koliko Vam proizvod koji ste kupili neogovara, možete ga vratiti u ne korištenom stanju sa fiskalnim racunom koji ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac ili Vam ponuditi zamenu za neki drugi model.

  6. Da li poručeni artikal koji se vraća mora da se vrati u originalnoj ambalaži i ko snosi troškove dostave vraćanja i ponovnog slanja? Proizvod koji se vraća mora biti u originalnoj ambalaži zajedno sa fiskalnim računom koji dobijete. Troškove dostave plaća kupac.

  7.Da li mogu da vratim artikal ukoliko je korišten? Prema zakonu o zaštiti potrošača , kupac može da vrati robu iako je korištena.

  8. Greskom sam poručio pogrešan artikal/boju/broj da li mogu da promenim porudzbinu? Prilikom online kupovine u slučaju da Vam je poručeni artikal neodgovarajući moguća je zamena za drugi artikal iz našeg asortimana.

  9. Na koji način mogu da reklamiram proizvod? Reklamacije se mogu podneti kada je isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili jasno vidiljiv da greška nije nastala nepravilnim korištenjem već da je doslo do greške u proizvodnji ,pakovanju ili transportu.

  10. Ko plaća troškove dostave i povrata za reklamaciju proizvoda? Povrat robe se vrši na trošak proizvođača.

  11. Ko utvrđuje da li je reklamacija opravdana? Ovlašćeno lice koje je zaduženo za to.

  12. Da li je moguća dostava artikala van Srbije? Trenutno nije moguća dostava van Srbije.

  You don't have permission to register