Znate onaj osećaj kada su vam noge umorne i otečene, a spoljne temperature visoke? Tada, sve što vam je potrebno je obuća koju "ne osećate" na nozi i koja vas ne steže!

08.07.2024.
Upoznajte naš najnoviji model letnjih papuča - LEON CLOUD! Dizajnirane su da pruže komfor i izdržljivost, bez obzira da li vam trebaju papuče za opuštanje na plaži, bazenu ili laganu šetnju! Naše papuče su upravo takve - lagane i udobne, pružaju vam osećaj kao da hodate po oblacima!

Nova kolekcija papuča LEON CLOUD je savršen spoj jednostavnosti i funkcionalnosti, sa šest predivnih ženskih boja: white, baby blue, salmon, fuxia, yellow i black kao i tri muške opcije: oily, navy blue i black. Izrađene su od visokokvalitetne EVA pene sa plastičnim šnalama za optimalno podešavanje širine prema vašem stopalu. Ove papuče su izuzetno lagane, ne zadržavaju vlagu i jednostavne su za održavanje.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Obuća Leon (@obuca_leon)

Paleta boja je pažljivo odabrana s namerom da zadovolji različite ukuse, dok lagana konstrukcija čini da se osećate kao da hodate po oblacima!


Ne propustite priliku da budete među prvima koji nose naš najnovii model! Zaljubite se u jednostavnost! Vaša letnja garderoba će biti potpuna uz LEON CLOUD papuče!
Uverite se u njihovu izvanrednu udobnost i praktičnost! Neka LEON CLOUD budu vaš izbor za savršen letnji stil!