Newsletter


  ŽeneMuškarci

  Kontaktirajte nas

  Back to top

  O nama

  LEON

  Naša priča počela je 1999. godine...

  Od porodičnog preduzeća, koje je do danas ostalo u privatnom vlasništvu sa 100% udela u kapitalu.

  Proizvodno trgovinsko preduzeće Leon d.o.o. danas zauzima lidersku poziciju u oblasti proizvodnje i prodaje anatomski oblikovane obuće.

  Koristimo samo najbolje materijale, isključivo prirodnu kožu, a kvalitet je pečat sa kojim svaki naš proizvedeni par klompi izlazi na domaće i inostrano tržiste.

  Prateći zacrtanu strategiju razvoja, preduzeće od preko 250 zaposlenih radnika na vlastitom proizvodnom prostoru od preko 7000m2 posluje sa izvozom od 70% svojih proizvoda u 12 zemalja, dok snagu brenda na domaćem tržištu jačamo konstantnim ulaganjem u marketing i savremene tokove komunikacije sa potrošačima.

  Do sada smo na tržište plasirali dve linije proizvoda: Leon – modne klompe i papuče savremenog dizajna, namenjene za svakodnevnu i profesionalnu upotrebu i Leon Medikal – medicinske klompe i papuče namenjene isključivo prodaji u zdravstvenim apotekama.

  Odlikujemo se zaokruženim ciklusom proizvodnje, koji čine proizvodnja drvenih, poliuretanskih i pregibnih đonova, krojenje kože, priprema i šivenje gornjišta, montaža, pakovanje i transport do kupca.

  U 2021. godini otvorili smo naši maloprodajni objaket u Beogradu, na adresi Knez Mihailova 48.

  Koračajmo zajedno, udobno i sigurno.

  Leon porodica udobnih koraka!

  You don't have permission to register