U leonu verujemo u moć kože

Materijali

Fabrika Leon je najbolja u svojoj klasi sa razlogom, naš pažljiv proizvodni proces, koji uključuje ručno šivenje i negu kože, omogućava nam da ponudimo najkvalitetnije klompe na tržištu.

VRSTE KOŽE

U Leonu verujemo u moć kože. Najkvalitetnija koža je jedini način da osigurate da vaša klompa bude napravljena da traje. Koristimo prirodne materijale i vodimo računa da svaka klompa koju proizvedemo bude napravljena od najkvalitetnije dostupne kože. Naše klompe su izdržljive, jake, udobne i lepe – i napravljene su da ih volite godinama koje dolaze!
By Cast

BY CAST

BYCAST koža je rezultat moderne tehnologije koja uz pomoć PU filma donji sloj kože krupnijeg zrna pretvara u proizvod savršenog, ujednačenog izgleda, predivnog sjaja koji je lak za održavanje i vremenom ne gubi na svom izgledu. Osim vlažne krpe, ne zahteva poseban tretman. PU film koji se nanosi, daje mogućnost izrade proizvoda širokog spektra boja i efekata, istovremeno ne umanjujući prednost prirodnog materijala koji je u neposrednom kontaktu sa kožom stopala.
Suede

Suede

Scamosciato - Suede iliti brušena koža (popularno prevrnuta koža ili antilop) jeste koža napravljena od gornjeg sloja teleće kože koja je mekša i savitljivija od spoljnog sloja. Veoma je prijatna i mekana na dodir. Kako se radi o koži krupnijeg zrna, koža se brusi kako bi dobila karakterističan, lep izgled i bila prijatna na dodir.
Nappa

NAPPA

NAPPA je koža vrhunskog kvaliteta koja se podvrgava jedinstvenom procesu, pa je zato mekša i savitljivija od većine koža. NAPPA je koža gornjeg sloja punog zrna što znači da površina nije modifikovana, osim uklanjanja dlačica, farbanja i omekšavanja, a u cilju postizanja maksimalne udobnosti i osobina, kao što su prozračnost, izolacija, prilagođavanje obliku stopala. NAPPA je prijatna na dodir, lepog je izgleda i dugog životnog veka.

POTREBNO VAM JE JOŠ INFORMACIJA O KVALITETU NAŠE OBUĆE?