Dejan Stanković je šef kuhinje restorana Osteria Mozzarella u Beogradu. Svakodnevno sa svojim timom priprema veliki broj obroka za svoje goste. U tom procesu od ključnog je značaja pravilno držanje i pravilan položaj kičme. Dosta vremena provedenog u stojećem položaju zahteva i udobnu, anatomsku obuću, kako bi posao bio obavljen sa lakoćom i bez fizičkih tegoba.

02.02.2022.
Dejan Stanković, kao i ceo njegov tim - odabrao je LEON papuče, koje su, zbog vrhunskog kvaliteta i makismalne anatomske udobnosti, pun pogodak za profesiju kojom se bave. Posmatrajući celo telo, nošenje neudobne obuće znatno utiče na kvalitet zdravlja i zato je važno da u svakom trenutku budete u adekvatnoj obući posle koje nećete imati osećaj umora, bola u kičmi, zglobovima, mišićima...

Pored toga što su papuče domaće proizvodnje i od prirodnih materijala, poseban akcenat je stavljen na mogućnost izrade klompi sa logoom firme.



„Biti kuvar je veoma težak posao, zato mora neizmerno da se voli, a to se nekad graniči i sa fanatizmom. Mukotrpan rad, višečasovno stajanje dovodi do iscrpljenosti, ali kada nešto volite, ne razmišljate o tome. Zaista se trudim da uvek timski radimo, da niko na kraju dana ne ode kući nervozan, činim sve što je do mene da zaposleni vole posao onako kako ga ja volim i doživljavam. LEON je izbor kom su se svi obradovali i o kom svi pričaju. Vrlo je važno da obuća u kojoj stojite i do deset sati dnevno bude udobna, da vam stopalo bude odmorno i nakon toliko vremena, što smo mi sa LEON klompama postigli. Prezadovoljni smo!” kaže Dejan.

Dejan je član Kulinarske federacije Srbije, Hrvatskog kuharskog saveza, Udruge kuhara Istarske županije i počasni član Udruge kuhara Bjelovarsko-Bilogorske županije. Među kolegama je poznat kao inicijator druženja, takmičarskih, kulinarskih, ali i onih “za dušu”.

Da bi sav fokus bio na pripremi hrane, a ne na bolnim i otečenim nogama, tu su LEON papuče koje su pr(a)vi izbor za sve profesije koje zahtevaju mnogo stajanja i kretanja u toku radnog vremena. Uz pomoć anti slip dodatka na đonu, LEON papuče se ne klizaju i daju potpunu stabilnost pri svakom koraku.
Lagane - a stabilne,
udobne - a moderne,
pružite vašim stopalima komfor LEON papuča i vaše celo telo će vam biti zahvalno!