Morali ste je primetiti u izlozima Leon prodavnica, jer je teddy obuća ove zime nešto najslađe što možete poneti na svojim stopalima! Ok, ne radi se samo o obući, hit sezone su i teddy kaputi, kao i tašne, jer nas veštačko krzno prosto neodoljivo mami u ovim hladnim danima.

15.06.2022.
Kada su sobne teddy papuče tek stigle u naše radnje, našalili smo se u jednom Instagram postu kako su toliko tople, da privlače čak i mačke. Jer, svi znamo koliko mace vole da se ušuškaju na toplim mestima. :) Isti slučaj je i sa našim stopalima, a teddy papuče im pružaj baš to – topli zagljaj poput omiljenog plišanog mede iz detinjstva.

Ono što je karakteristično za obuću od ove vrste krzna, inače veoma popularnu u skandinanskim zemljama, poznatim po oštrim i hladnim zimama, jesu svetlije i prirodne boje poput kremasto bele, bež i drap, a u kontrastu sa tamno braon fuzbet đonom daju jedan moderan i upečatljiv kontrast.

Papuče sa teddy postavom


Za one kojima je ipak draže kada im je krzno u dodiru sa kožom, imamo dobre vesti: Leon je ove sezone na tržište plasirao i papuče koje su postavljene sa belim teddy krznom, dok im je lice izrađeno od prirodne prevrnute kože. Za one baš zimogrožive tu je zatvoreni model sobnih papuča, dok će oni kojima je moda na prvom mestu sigurno pre izabrati model sa kaišićima, pogodan i za kuću i za ulicu.

Kako je cela zimska kolekcija rađena u limitiranoj seriji, teddy papuče ne možete kupiti u našem web shop-u, ali ih još uvek možete potražiti u našoj prodavnici u Knez Mihailovoj 48, kao i u svim Leon prodavnicama u Šapcu.

Ah, da ne zaboravimo najvažnije – očekuje vas i popust od 20% koji će trajati sve dok traju i zalihe zimskih modela.